© Baykuş Haber

Diclede Kuran-ı Kerim kursu öğrencileri karnelerini aldı

DİYARBAKIR’IN DİCLE İLÇESİNDE 4 KURSTA KUR’AN-I KERİM EĞİTİMİ ALAN 4 – 6 YAŞ GRUBUNDAKİ 48 ÖĞRENCİ VE 4 ORTAOKUL ÖĞRENCİSİ OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 52 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU.

Dicle ilçesinde, 4 farklı Kur'an-ı Kerim kursunda eğitim alan, yaşları 4-6 arasında değişen 48 çocuk ve 4 ortaokul öğrencisi olmak üzere toplamda 52 öğrenci mezuniyetlerini kutladı. Dicle İlçe Müftüsü Zeyd Akın, bu özel günü değerli vaizleri Mehmet Şirin Güzel ve İmam Mehmet Emin Ökmen ile birlikte, mezun olan öğrencilerin bulunduğu kursları ziyaret ederek geçirdi. Akın, bu mutlu anı paylaşarak mezun olan öğrencilere karnelerini takdim etti ve hediye verdi.

Akın, 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu'nda eğitim alan öğrencilere tebriklerini ileterek, bu yaş grubundaki çocukların değerler eğitimine büyük önem verildiğini belirtti. Ayrıca, bu eğitimin hem Allah'a hem de peygamberimize dair bilgi ve sevgi dolu bir yöntemle verildiğini vurguladı. Akın, bu özel eğitimin, çocukları toplumlarına ve ailelerine faydalı ve saygılı bireyler olarak yetiştirmede büyük bir rol oynadığını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER