© Baykuş Haber

Didim Belediyesi kent girişlerine el attı

DİDİM BELEDİYESİ KENT GİRİŞLERİ EL ATTI; MODERN BİR HAVA KAZANDIRILDI

Didim Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kent girişine yönelik orta refüj, kavşak ve peyzaj düzenlemeleri, Didim'in ana girişlerine modern bir görünüm kazandırdı. Aydın'ın turizm açısından önemli şehirlerinden biri olan Didim, bu çalışmalarla girişlerinde estetik ve çağdaş bir atmosfer oluşturdu. Didim-Akbük-Söke yolu boyunca yaklaşık 10 kilometrelik alanda gerçekleştirilen düzenlemeler kapsamında, orta refüje zarif palmiye ağaçları dikildi ve yol boyunca bulunan üç farklı kavşak çevresi ve peyzaj düzenlemeleri Didim Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından tamamlandı.

Orta refüjde sürekli yeşil kalan bodur fidanlar da ekilirken, ağaçların düzenli olarak sulama ve bakım işlemleri gerçekleştirildi. Kavşaklara ise ölümsüz zeytin ağaçları ekilerek yeşillendirme çalışmalarıyla modern bir hava kazandırıldı.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didim'in her yönüyle turistik bir kent olma yolunda her geçen gün daha da geliştiğini ve büyüdüğünü ifade ederek, bu çalışmaların kentin giriş noktalarında yapıldığını ve kentin havasını değiştirdiğini belirtti. Başkan Atabay, daha önce aynı bölgede gerçekleştirdikleri çalışmaların büyük beğeni topladığını vurgulayarak, "Turizm kenti olma hedefimize ilerliyoruz. Halkımızın verdiği destek ve olumlu tepkiler, bizim çalışmalarımıza olan kararlılığımızı artırıyor. Halkımızın bu olumlu geri dönüşleriyle motive oluyoruz ve çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER