© Baykuş Haber

Didim Belediyesi kreşinde mezuniyet heyecanı yaşandı

DİDİM BELEDİYESİ TARAFINDAN HİZMETE SUNULAN DİDİM BELEDİYESİ DENİZ YILDIZLARI GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÖĞRENCİLERİ MEZUNİYET HEYECANI YAŞADI.

Didim Belediyesi Deniz Yıldızları Gündüz Bakımevi öğrencileri, mezuniyet coşkusunu yaşadı. Didim Belediyesi tarafından geçmiş yıllarda kurulan Deniz Yıldızları Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde öğrenim gören minikler, eğitim döneminin sona ermesiyle birlikte karnelerini almanın mutluluğunu yaşadılar. Mezuniyet töreni, öğrencilerin aileleri ve öğretmenlerinin de katılımıyla gerçekleşti.

Törende konuşma yapan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, şunları söyledi: "Biz burada, ülkemizin geleceğini şekillendirecek çocuklarımızın eğitimine destek vermek için el birliğiyle çalışıyoruz. Atatürk'ün bize emanet ettiği bu ülkeyi daha medeni seviyelere taşıyabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarımızın yetiştirilmesi ve eğitilmesi gereken temel ilkeler bellidir. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde okuyan her çocuğun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerlemesi gerekmektedir. Bu, kimse için şüpheye yer bırakmayan bir gerçektir. Çocuklarımız ileride gurur duyacağımız okullara gidecek, eğitimlerini alacak, meslek sahibi olacaklardır ve biz her zaman onların yanında olacağız. Bu özel günümüze katılarak bize destek verdiğiniz için teşekkür ederim ve geleceğimizin teminatı olan minik öğrencilere başarılar dilerim."

Konuşmaların ardından Deniz Yıldızları Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, gösterdikleri dans performanslarıyla büyük beğeni topladılar. Karnelerini Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın elinden alan öğrenciler, mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları Öznur Gündoğdu ve İbrahim Metin Başer, belediye meclis üyeleri, öğrenciler ve velilerin katıldığı bu özel karne töreni, minik öğrencilerin eğitim hayatlarındaki önemli bir adımı temsil ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER