© Baykuş Haber

Didim Gençlik Merkezinde sona gelindi, Vali Canbolat incelemelerde bulundu

SPORTİF, SANATSAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER GİBİ GENİŞ YELPAZESİ İLE AYDINLI GENÇLERİN YENİ CAZİBE MERKEZLERİNDEN BİRİ HALİNE GELEN GENÇLİK MERKEZLERİ, AYDIN’IN DÖRT BİR YANINDA YÜKSELMEYE DEVAM EDERKEN, DİDİM İLÇESİNDE YAPILAN GENÇLİK MERKEZİ’NDE SONA GELİNDİ, AYDIN VALİSİ YAKUP CANBOLAT DA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

Aydın'ın gençlerinin ilgisini çeken ve yeni cazibe merkezleri olarak öne çıkan gençlik merkezleri, Aydın'ın her bölgesinde hızla yükselmeye devam ediyor. Gençlerin sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetlerle buluşabileceği bu merkezler, boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerine imkan sağlıyor.

Bu çerçevede Aydın, gençlerin faydalanabilmesi için gençlik merkezleriyle donatılmaya devam ediyor. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen çalışmalar kapsamında, 2022 yılında Efeler, Germencik, Kuşadası, Çine, Didim, Sultanhisar, İncirliova ve Yenipazar ilçelerinde yeni gençlik merkezlerinin yapımına başlandı. Bu merkezlerde çalışmalar sürdürülürken, Didim ilçesindeki Gençlik Merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzu inşaatları sona gelmiş durumda.

Aydın Valisi Yakup Canbolat, bölgedeki gençlik merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzu inşaatlarını yerinde incelemek üzere Didim'e ziyarette bulundu. Vali Canbolat, inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Didim ilçesine 2022 yılı içerisinde başlanan Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesinin 2023 yılı içinde tamamlanması hedefleniyor. Projenin toplam maliyeti 32 milyon 863 bin TL olarak belirlenmiş olup ihale bedeli ise 27 milyon 850 bin TL olarak açıklanmıştır. Bu tesisler, gençlerin spor ve sosyal aktivitelerine katkı sağlayarak gençlik için önemli bir buluşma noktası haline gelecektir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER