© Baykuş Haber

Didimde kafeye dalan otomobilin kaza anına ait güvenlik görüntüleri ortaya çıktı

AYDIN'IN DİDİM İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL YOL KENARINDAKİ DUVARI AŞARAK İŞ YERİNE DALDI. O ANLAR İSE GÜVENLİK KAMERALARINA ANBEAN YANSIDI.

Aydın'ın Didim ilçesinde, sürücüsünün aracın kontrolünü kaybettiği korkutucu bir kaza meydana geldi. Bu olay, Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı üzerinde gece saatlerinde gerçekleşti. Henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden sürücü, 09 YG 285 plakalı aracın direksiyon kontrolünü kaybetti ve önce bir duvara çarptı, ardından da bir kafenin içine girdi.

Kaza sırasında kafenin camları kırılırken, araç sürücüsü de yaralandı. Kazayı görenler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye sevk etti. Otomobil ise kafeden çekici yardımıyla çıkarıldı.

Bu korkutucu kazanın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, otomobilin ani bir şekilde yol kenarındaki duvara çarpması ve ardından kafeye dalması net bir şekilde görülüyor.

Kaza ile ilgili olarak polis tahkikat başlattı. Kafenin o saatte kapalı olması, daha büyük bir felaketin önüne geçti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER