© Baykuş Haber

Didimde öğrenciler karne sevinci yaşadı

DİDİM’DE ÖĞRENCİLER KARNE SEVİNCİ YAŞADI

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Aydın'ın Didim ilçesinde toplam 46 okulda eğitim gören 15 bin 116 öğrenci sevinçle karnelerini aldı. Ülke genelinde 18 milyon öğrenci arasında yer alan Didimli öğrenciler, ilçelerinde bulunan 46 okulda karne sevinci yaşadılar. Her okul kendi bünyesinde ayrı karne törenleri düzenlerken, resmi karne töreni ise Cumhuriyet İlkokulu'nda gerçekleştirildi.

Okullardaki karne törenlerinde her sınıf, kendi sınıf salonlarında karnelerini almanın mutluluğunu yaşadı ve veliler de çocuklarının bu mutluluğuna ortak oldular. Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen resmi karne dağıtım törenine, Didim Kaymakamı Can Kazım Kuruca başta olmak üzere Didim Belediye Başkan Yardımcısı Zeynel Şener, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Didim İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Gani Solak ve okul idarecileri katıldı.

Karne dağıtım töreninde öğrencilere karnelerini takdim eden Kaymakam Kuruca, yaz tatillerini sağlıklı ve keyifli bir şekilde geçirmeleri temennisinde bulunarak öğrencilere başarılar diledi. Bu anlamlı günde öğrenciler, aileleri ve okul yetkilileri sevgi ve mutluluk dolu anlar yaşadılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER