© Baykuş Haber

Didimliler sanat dolu bir akşam geçirdi

AYDIN’IN DİDİM İLÇESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN 100. YIL KONSERİ, VATANDAŞLARIN BÜYÜK BEĞENİSİNİ TOPLARKEN, TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLERİ DİDİMLİLER İÇİN SESLENDİRDİ.

Didim ilçesinde düzenlenen 100. Yıl Konseri, katılımcıların büyük beğenisini kazanarak unutulmaz anlar yaşattı. Didim Belediyesi'nin destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte, Türk Sanat Müziği Korosu muhteşem eserleri Didim halkı için seslendirdi.

Deniz Ergüler'in sunumuyla Ayşe Taş'ın koro şefliğini yaptığı bu özel konserde, Didimliler birbirinden güzel şarkıları keyifle dinlediler. Konser büyük ilgi gördü ve katılımcılar unutulmaz anlara tanıklık etti. Konserin sonunda Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Seyrani Bozkaya, Koro Şefi Ayşe Taş'a çiçek takdim etti.

Didim Amfi Tiyatro'da gerçekleşen konsere Didim Garnizon Komutanı Albay Ali Saçan, Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Seyrani Bozkaya ve Didimli vatandaşlar da katıldı. Bu anlamlı etkinlik, Türk Sanat Müziği severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER