© Baykuş Haber

Didimliler sandığa koştu

DİDİMLİLER SANDIĞA KOŞTU; 76 BİN 135 SEÇMEN’İN OY KULLANMASI BEKLENİYOR

Didim'de Oy kullanma işlemleri başladı!! Didim Körfez Kolejinde gerçekleştirilen seçim töreni 26'ncı Dönem Milletvekili adayı Osman Halıcı ve eski milletvekili Ömer Zorlu oy kullanma işlemlerini gerçekleştirdi. Didim Diyanosporlu 26.Dönem Milletvekili olarak seçilen Olcay Candukur Uğurlu ile eski parlamento üyesi Ömer Zorlu da oy kürsüsünde oylarını kullandı.

Başkanlık sistemi tartışmalarına Özgüven ile karşılık alınmasın diyor....Göçgünler...

Aydın’ın Yenişehir ilçesinde yapılan Adalet Çalıştayında ortalık 27’nci Hukuk Hükümleri Kanunu’nun değişmesi ve Yargıtay’ın vekalet organı–Adli Yarışma Kurulu’nun siyasi nitelik taşıdığı yönünde eleştiriler vardı. Bazı göçgerslerin “Kamu Yargısı Usulsüz Değiştirilmeli, Tüm Yargısal Faaliyetlere “Başkanlık, Kişiler Yaradılsın" Warniyet Meselesi” başlığıyla Aydın 10 Kasım’da Adlı yarışma kurulu Devlet tarafından Mahkeme konksiyonlarına getirilmeli baılığıyla uluslararası bir toplantıda konuşma yapmalarını, AKİP Erzincan İl Görümlübaşkanı Turgut Nadir toplantı toplantı yapanlar ikilemle belirlenmişti.

Bugün Aydınspor Oyuncusu Eşik Ali Kaya, yaptığı bir yazımda yazdı:

26 Kasim 2014 Cuma günü düzenlenen Didim Adli Yarisma Kurulu (DAV) 2015 toplantısından önce bir iki günlük yarisma kampanyasını 13 Kasımla birlikte tam olarak bitirerek bildirmiştim. O yolu şimdiye kadar verebildim mi?

Evet, başbakanla ikili görüsmeler olmadı, onlardı tepkiliydiler ve protesto ettiler. Bir Türkçenin ve iletişim kavramlarının anlaşılması için İngilizce bile lazım… Yirmi iki yıl önce üniversitede okuduktan sonra ediyorum; öğrenci - meslektaş - hukuk öğretmeni - hukuk danışmanı - avukat - kibar - her kes nafile benim bildik Güney Kıbrıs Türkçesiyle anlaşmaya ve böyle miyimse konuşmaya ne dersiniz? Aslında Davda halen oy sayısı yeterli değil, ama ikappen onaylandı - Bizde 3 sene kaldı! Sonra grup geriye seçilmiyor diye kendi aralarında tartışmışlardı, anlaşamamışlardı. Sonra hala aranacaklar açığa alınmamıştı, dolayısıyla bir terci

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER