© Baykuş Haber

Dijital dönüşümün vazgeçilmezi e-fatura

BİLSOFT YAZILIM FİNANS MÜDÜRÜ UĞUR ŞAHİN ÜLKEMİZDE BULUNAN E-FATURA ZORUNLULUĞU İLE İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMADA, E-FATURA SİSTEMİNİN GELECEĞİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ.

Bilsoft Yazılım Finans Müdürü Uğur Şahin, Türkiye'de zorunlu hale gelen e-Fatura sistemi hakkında yaptığı açıklamada, dijital dönüşümün işletmeler için kaçınılmaz olduğunu ve e-Fatura'nın bu süreçte önemli bir rol oynadığını vurguladı. Şahin, "e-Fatura, işletmelerin finansal süreçlerini kolaylaştıran ve verimliliği artıran bir araç olarak öne çıkıyor. Zaman içinde e-Fatura zorunluluğunun daha da yaygınlaşabileceğini ve bütün işletmeler için zorunlu hale gelebileceğini düşünüyoruz" dedi.

Şahin, e-Fatura kullanımının gelecekte daha fazla teşvik edilmesi ve kağıt faturaların azalmasıyla birlikte işletmelerin bu sisteme geçiş yaparak yasal düzenlemelere uyum sağlamalarının önemli olduğunu ifade etti. Aksi takdirde, cezai yaptırımlarla karşılaşmanın kaçınılmaz olabileceğini belirtti.

Ayrıca, e-Fatura sisteminin geleneksel kağıt faturaların yerini alacağını ve işletmelerin bu dönüşüme hızla adapte olmalarının rekabet avantajı sağlayacağını söyledi.

Uğur Şahin, Bilsoft olarak müşterilerinin e-Fatura sürecine uyum sağlamalarına yardımcı olmak için ücretsiz e-Fatura kampanyası düzenlediklerini ve müşterilerine her zaman destek olacaklarını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER