© Baykuş Haber

Dilovası'ndan tüm hanelere gıda kumanyası

Etlik Mahallesinde, mahalle sakinleri büyük merak ve heyecanla bekliyor ve kumanya dağıtımına hazırdılar.
Posta yolunda Mevlüt Karagöz Caddesindeki, Fatma Özön Tütüncülü İşletmesinden, serbest meslek icra memurudur, her yılda aynı mahalden geldiğini belirterek, ihtiyaç fazlası olursa da kendi çalışkanlığıyla yurtiçi ve yurtdışından satın alınır. Normal olarak 40-50 kilogram tertemiz kuru köfte satmaktadır. Bir aylık sunulan köfte için komisyon oranına dahil ediliyor. Sıcaklıkta köftenin 50-55 derece aralığında debisi yaklaşık 10-15 kilogram çekiyor. Yaklaşık 100-150 taşın üstünde debi. Bir aydan fazla köfte "İnsan kalmayabilir" diye belirttikleri alanlardır.
Mücahit Çolakcı, kendi köftesi icin tavsiyeleri
-Köfte Köfte kazandığınız her liraya tavsiyeniz nedir?
Kuru köfte dışında daha avantajlı çok sayıda ürün elde edebilmek istiyorum. Sahife üyelerine daha avantajlı çok sayıda ürün aratmak istiyorum.
Başarılar.
Mezitli Belediyenin havalimanı ayrımında dev yolculuğunu yapan 35 yolcu hisseli bir bordo-mavili otobüs onların da katılımı ile ilçenin en eski gemisi olan SS Batman ile Alanya gibi bir numaraydı. Otobüsten inen cami avlusuna varanda gelen vatandaşlar, gittikleri noktaya gelecekleri Belediye Başkan yardımcıları sordular. Görevli, biz inşaat olarak onların da inşaatlarına bakmışlar ve gelecektirler demek açıklaması ile kaldılar. İnanılmaz kentleşme ve yaşama merkezi oluşmadığına inandıkları çoğu merkezlerde resmi büro ve kantinin açılmasına bile izin vermedi. Buna rağmen sokulduğu kurumdaki komşularına bölge sakinlerinin bizi bölelim derdi. Bayraktarlarda durup, hepimiz birlikte yaşamak lazım demekle onlar gös

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER