© Baykuş Haber

Direksiyon başında kalp krizi geçirdi: 112yi aradığı esnada aracıyla şarampole devrildi

SAKARYA’NIN AKYAZI İLÇESİ D-140 KARA YOLU'NDA DİREKSİYON BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİREN SÜRÜCÜNÜN KONTROLÜNDEN ÇIKAN TIR ŞARAMPOLE YUVARLANDI. SÜRÜCÜNÜN KAZANIN HEMEN ÖNCESİNDE 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNİ ARAYARAK, “KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUM, AMBULANS EKİBİNİN YÖNLENDİRİLMESİNİ İSTİYORUM” TALEBİNDE BULUNDUĞU ÖĞRENİLDİ. ARAÇTA SIKIŞAN SÜRÜCÜYÜ İTFAİYE KURTARDI.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, D-140 Kara Yolu'nda direksiyon başında kalp krizi geçiren bir sürücünün kontrolünden çıkan tır, şarampole yuvarlandı. Bu dramatik olayın öncesinde sürücünün 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talep ettiği belirlendi. Kaza, Balballı Mahallesi mevkiinde gerçekleşti ve olay yerine gelen ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda sıkışmış olan sürücü kurtarıldı. Ardından sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazaya dair ilginç bir ayrıntı ise, sürücünün kalp krizi geçirdiği anlar öncesinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım talebinde bulunmasıydı. Düzgün K. adındaki sürücünün, "Sanırım kalp krizi geçiriyorum ve kendimi iyi hissetmiyorum. Ambulans ekibinin yönlendirilmesini talep ediyorum. En yakın hastaneye doğru seyir halindeyim" şeklinde bir ihbar yaptığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı ve yaşanan bu trajik olayın detayları daha fazla araştırılıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER