© Baykuş Haber

Direksiyonda sızdı, otomobiliyle dükkana daldı: O anlar kamerada

KONYA’DA SEYİR HALİNDEYKEN KULLANDIĞI MADDENİN ETKİSİYLE DİREKSİYONDA SIZAN OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ, YATAK BAZA SATIŞI YAPAN İŞ YERİNE ÇARPMA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA SANİYE SANİYE YANSIDI.

Konya'da, uyuşturucu madde etkisi altında direksiyon başında bayılan sürücü, otomobiliyle bir yatak baza satışı yapan iş yerine çarptı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen kaza anı, ilginç bir olayı gözler önüne serdi. Kaza sonrası sürücü, aracını kilitledikten sonra hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Musalla Bağları Mahallesi, Belh Caddesi üzerinde meydana geldi. Saat 02.30 sularında gerçekleşen bu olayda, uyuşturucu madde kullandığı belirtilen Z.D. (34) isimli sürücü, otomobiliyle seyir halindeyken direksiyon kontrolünü kaybederek bir iş yerine çarptı. Kaza sonucu iş yerinin camları zarar gördü.

Olay, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin caddenin ortasında ilerlediği sırada ani bir şekilde iş yerine doğru sapladığı ve camlara çarptığı net bir şekilde görülüyor.

Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekibi, bayılan sürücü Z.D.'ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Bu sırada sürücü, aracını kilitledi ve ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Neyse ki sürücünün sağlık durumu iyi olduğu belirtiliyor.

Kazayı gören bir vatandaş, olayı şöyle anlattı: "Biz iş yerimizden çıktık, bu tarafa doğru aracımızla seyir halinde olduğumuz sırada kaza yapan araç önce kaldırıma, ardından iş yerine gelerek camına çarptı. Biz geldik hemen baktık, baygın haldeydi. Biz uyandırmaya çalıştık uyanmadı, daha sonra biz ambulans ve polis ekiplerine bildirdik. Daha sonra onlar geldi."

Konya'daki bu ilginç kazada sürücünün hayatını kaybetmemesi şans olarak değerlendiriliyor. Ayrıca, güvenlik kameraları sayesinde kazanın nasıl gerçekleştiği de net bir şekilde görülebiliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER