© Baykuş Haber

Diyabet hastası Yağmur’a polislerden sürpriz doğum günü

Yusuf ÇINAR/ÇORUM, (DHA)- ÇORUM’da polis olmak isteyen, ancak sağlığı buna elverişli olmayan diyabet hastası Yağmur Dağlamaz‘a (19) polis ekipleri, sürpriz doğum günü düzenledi. Mutlu gününde polisleri karşısında gören Dağlamaz, gözyaşlarına hakim olamadı.

Çorum'da yaşayan Yağmur Dağlamaz, babası Atilla Dağlamaz'a olan sevgisini yunus polislerine anlattı. Bu duygusal anların ardından baba, kızının 19. yaş günü için özel bir sürpriz yapmaya karar verdi. İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan'a ulaşan baba, kızının diyabet hastası olduğunu, polis olma hayali kurduğunu, ancak sağlık sorunları nedeniyle bu hayalini gerçekleştiremeyeceğini ifade etti ve kızı için sürpriz bir doğum günü düzenlemek istediğini belirtti.

Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, genç kızın doğum günü kutlamasına yunus ekiplerini davet etti. Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen doğum günü kutlamasına katılan yunus ekipleri, Yağmur Dağlamaz'ı mutlu etti ve sevinç gözyaşlarına neden oldu.

Sürpriz doğum günü karşısında duygusal anlar yaşayan Yağmur Dağlamaz, polislere olan sevgisini şu şekilde ifade etti: "Polislere olan sevgim gerçekten çok özeldir. Maalesef sağlık sorunlarım nedeniyle polis olma şansım yok. Ayrıca gözlerimde de rahatsızlık var. En büyük hayalim polis veya asker olmaktı. Şu an benim için çok güzel ve anlamlı bir gün. Burada olan herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız."

Yunus ekiplerinin amiri Komiser Samet Kulaca da şunları söyledi: "Yağmur kardeşimizin doğum gününü kutlamak için geldik. Hem iyi gününde hem mutlu gününde hem de zor gününde Yağmur kardeşimizin yanındayız."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER