© Baykuş Haber

Diyanet Gençlik Merkezinin coşkulu yılsonu etkinliği

DİYANET GENÇLİK MERKEZİ’NİN COŞKULU YILSONU ETKİNLİĞİ

Erzincan Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi, Pir-i Sami Türbe Camii'nde yılsonu etkinliği düzenledi. Bu özel etkinlik, 350 kişinin katılımıyla gerçekleşti ve Erzincan'daki farklı okullardan öğrencilerin katılımıyla oldukça renkli ve anlamlı bir organizasyon oldu.

Erzincan'da çeşitli okulların katılımıyla başlatılan "Gençliğimiz Geleceğimizdir" protokolü kapsamında gerçekleştirilen bu etkinlik, İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütüldü. Özellikle ilk ve ortaokul düzeyindeki öğrencilere değerler eğitimi verilmesini hedefleyen ÇEDES projesi, üç kurumun işbirliği ile Erzincan'daki Gülabibey ve Hafız Mehmet Aydın Diyanet Gençlik Merkezlerinde başarıyla uygulanıyor.

Yıl boyunca süren faaliyetlerin sonunda gerçekleştirilen dönem sonu programına İl Müftüsü Muharrem Gül, Milli Eğitim Din Hizmetleri Şube Müdürü Fikret Ayaz, Gençlik Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi İl Müdürü Ertuğrul Köroğlu ve okulların müdürleri ve öğretmenleri katıldı. Programın açılışını İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem yaptı.

Programın temel amacı, gençlik döneminin en verimli şekilde geçirilmesi ve zenginleştirilmesi için uygun mekanlar ve eğitimlerin sağlanmasıydı. İl Müftüsü Muharrem Gül, bu önemli çalışmalara katkı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

Etkinlik, öğrencilere hikayelerin anlatıldığı keyifli anlar yaşattıktan sonra mobil oyun istasyonlarına geçildi. Öğrencilere sunulan öğle yemeği, ikramlar ve hediyelerle son bulan etkinlik, katkı sunan herkese teşekkürlerle sona erdi. Veliler, öğretmenler ve okul müdürleri, bu çalışmaların merkezinde yer alan üniversite gençlerine de teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER