© Baykuş Haber

Diyarbakır Sportif Faaliyetleri Erkek Hentbol Takımı, 2. Lige çıktı

DİYARBAKIR SPORTİF FAALİYETLER ERKEK HENTBOL TAKIMI, BÖLGESEL AMATÖR LİGİ (BAL) ÜÇLÜ GRUP FİNAL MÜSABAKALARINDA İLK İKİ SIRADA YER ALDI VE 2. LİG'E YÜKSELDİ.

Diyarbakır Sportif Faaliyetler Erkek Hentbol Takımı, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) üçlü grup final müsabakalarında başarılı bir performans sergileyerek ilk iki sırayı alarak 2. Lig'e yükselmeye hak kazandı. Türkiye Hentbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi üçlü grup final müsabakaları 22-25 Haziran tarihlerinde Mardin'de gerçekleşti ve Diyarbakır, Mardin ve Hakkari'den takımlar katıldı.

Diyarbakır Sportif Faaliyetler D.S.K Erkek Hentbol Takımı, bu müsabakalarda ikinci sırayı alarak 2. Lig'e yükselme hakkını elde etti. Takımın sporcu yaş ortalaması 16 olan genç yeteneklerden oluşuyor ve bu başarı, Diyarbakır ilini gururlandırdı.

Diyarbakır Sportif Faaliyetler Hentbol Takımı Sportif Direktörü Ramazan Ayna, takımlarının büyük bir özveriyle çalıştığını ve bu başarıya ulaşmalarının gurur verici olduğunu ifade etti. Ayna, başta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanı Ömer Buğday, Büyükşehir Spor Şube Müdürü Bilal Şen, kulüp başkanı, antrenörler, sporcular ve sponsorlar olmak üzere herkese teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER