© Baykuş Haber

Diyarbakır’da dur ihtarından kaçarken polis otosuna çarpan araçtan yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi

Selim KAYA- Gıyasettin TETİK/ DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR’da narkotik polisinin ’dur’ ihtarına uymayan hafif ticari aracın sürücüsü olay yerinden kaçmaya çalıştı. Yaşanan takibin ardından polis aracına çarparak duran hafif ticari araçta yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, sürücü gözaltına alındı.

Diyarbakır'da yaşanan olayda, narkotik polisinin 'dur' ihtarına uymayan bir hafif ticari aracın sürücüsü, polis takibi sırasında olay yerinden kaçmaya çalıştı. Yaşanan takip sonucunda, sürücü polis aracına çarparak durdu. Aracın içinde yapılan aramada büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, sürücü gözaltına alındı.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kurban Bayramı tedbirleri ve Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü kapsamında önlemlerini artırmıştı. Polis ekipleri kent genelinde bilgilendirme broşürleri dağıttı ve şok denetlemeler gerçekleştirdi. Diyarbakır-Elazığ kara yolu üzerindeki bir denetim sırasında, şüpheli bir hafif ticari araç tespit edildi. Sürücüye durması için işaret verildi, ancak sürücü aracıyla kaçmaya başladı.

Polis takibi sırasında, şüpheli hafif ticari aracın polis otomobiline çarparak durdu. Kaza sonucunda yaralanan olmadı, sürücü gözaltına alındı. Takviye ekiplerin gelmesiyle birlikte yapılan incelemede, hafif ticari araçta büyük miktarda uyuşturucu madde bulundu. Araç, emniyet merkezine götürüldü ve sürücü hakkında işlemler başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER