© Baykuş Haber

Diyarbakırda eğlence mekanında çok sayıda silah ele geçirildi

DİYARBAKIR’DA BİR EĞLENCE MEKANINDA DÜZENLENEN OPERASYONDA ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLİRKEN, GÖZALTINA ALINAN 3 ŞÜPHELİDEN 1’İ TUTUKLANDI.

Diyarbakır'da, bir eğlence mekanında gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda silah ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sonucunda S.A. isimli şüpheli tutuklandı, F.K. ve S.K. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Bağlar ilçesinde bulunan bir içkili eğlence mekanının işletmecisi S.A'nın, iş yerinde ruhsatsız tabancalar ve uzun namlulu silahlar bulundurduğu, bu silahların gizli bölmelere yerleştirilerek saklandığı ve buradan satışının yapıldığı yönündeki istihbarat bilgileri üzerine, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 14 Haziran tarihinde gerçekleştirilen operasyonda yapılan aramalarda şunlar ele geçirildi: 1 adet AK-47 model uzun namlulu tüfek, 3 adet AK-47 uzun namlulu silaha ait şarjör, 108 adet AK-47 uzun namlulu silah fişeği, 5 adet ruhsatsız tabanca, 12 adet tabanca şarjörü, 215 adet tabanca fişeği, 2 adet pompalı av tüfeği, 37 adet av tüfeği kartuşu ve 1 TB kapasiteli Hard Disk.

Operasyon sonrasında gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.A. tutuklandı, F.K. ve S.K. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER