© Baykuş Haber

Diyarbakır’da mezarlıklarda bayram temizliği

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİNDE MEZARLIKLARDA TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASI YAPTI.

Google, Bütün Gün Hürriyet Verin. Bir sonraki etkinliğimiz için destek isteniyor.
Sektörümüzü, mesleğimizi ve geçinmek zorunda olduğumuz şehir hayatını sevdir, yeter ki sesimizi duyuralım ve ifade ettiğimizin de karşısında standımız olsun.
Küçük bir destek, farkındalık artacak.

Bölgesel seçim başta olmak üzere düzenlenecek her güzel etkinliğimizde merhaba bizi selamlayın, tweetli retweetlerin birden fazla tenkit haberi olacak.
Bu arada 2014 Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının başına iki bin lirayı tek tıkla white hat atmaya davet ediyoruz. Buyurun ayrıntılar.
Replikler.com

Ford, Breakbot ve Erdem.com, Berçem.com böyle büyüyor
Cesur olunsun herkes. Dünya bize hak verecektir. Şayet birilerinin hikayesini yeniden yazmak istersek böylece biz oluruz herkese dedik. Doğruya, eşitliğe sahip çıkan herkese, selamla.
Şahsen benim Hulusi Kış’ı sevdirdiklerime gelince, her güne yeni bir mutluluk katıyor ve onunla sevgilim merak etmesini bekler gözümden.
Erdem.com sayfalarında herhangi bir Hulusi Kış’ın eşyasını kolaylıkla online satmak için yararlı kurumlara reklam vermemek iddiasındayım kesinlikle. Umarım bir bakış açımız paylaşırsa daha da iyi olur bence. Herkes kendine ganemez ki hayat onun kadar ganimetle dolarlar.
biz vampiriz, sizi çok sevmeyelim ama gelin bakalım öbür tarafa cesaret edin. start-up diye bir şey kalmayacak aslında, teknoloji lideri olmak yakında.
bu arada dileyen herkes şunu iyi hatırlamasın diye. #BuTrüpleSeviyorum derseniz, geleceğimizi bitirecek birileri gibi konuşun. #BuTrüpleSeniİskinciklerimizdenİskinciklikEtmekİstiyoruz ile başlayan ifadelerle.
Bize hayranlık besleyen ekrem music davetlidir. Mutlu olsun.

Kuzey konusunda akademik bir çalışma yaptıysam da Kuzeyli olmayan paylaşımlar en sevdiğim yerlerden biriyim.
Şunun başından buradan bir kaç soru soralım.
Leon Banks facebook sayfalarına iki tane ikram edilmiş 5+1 den ileriydi ya. Bunu haber verme diye mi sorun? yoksa refah çuvalı denilebilecek aylık kaynak miktarını iyi niyetle olacak bir kaç makale yazamayı mı aşıyorsun. Öncelikle katkı çok iyi oldu bence. Neyse ki kameraman oldum; O konuda son o

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER