© Baykuş Haber

Diyarbakırın saklı cenneti hafta sonu ziyaretçilerinin rotasında

DİYARBAKIR’IN KAPLICALARIYLA ÜNLÜ ÇERMİK İLÇESİNDE BULUNAN ŞEYHANDEDE ŞELALESİ, DOĞAL GÜZELLİĞİYLE HAFTA SONUNDA ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR.

Diyarbakır'ın ünlü kaplıcalarıyla meşhur Çermik ilçesinde bulunan Şeyhandede Şelalesi, hafta sonunda doğal güzellikleri seven ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Sıcak hava koşullarının hakim olduğu Diyarbakır'da, doğa tutkunları, hafta sonunu Şeyhandede Şelalesi'nde geçirerek huzurlu anlar yaşıyorlar.

Kuş seslerinin eşlik ettiği bu doğal cennetin manzarası, ziyaretçileri büyülemeye devam ediyor. Şelaleyi ziyaret edenler, bir yandan da gölette serinleyerek keyifli anlar geçiriyorlar. Bu güzellikleri görmek isteyenler, sadece Diyarbakır'dan değil, çevre illerden de yolculuk yapıyorlar.

Ailesiyle birlikte hafta sonunu Şeyhandede Şelalesi'nde geçiren İsmail Aktaş, Diyarbakır'ın sevimli ve küçük ilçesi olan Çermik'teki doğal güzelliklere vurgu yaptı. Şeyhandede Şelalesi'nin Güneydoğu'da pek bilinmeyen ancak keşfedilmeyi bekleyen bir güzellik olduğunu söyleyen Aktaş, buranın huzur dolu bir kaçış noktası olduğunu ifade etti. Şelalenin derin vadisi nedeniyle Akdeniz kanyonlarını anımsattığını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER