© Baykuş Haber

Diyarbakırlı milli karatecinin yeni adresi belli oldu

TÜRKİYE, AVRUPA VE BALKAN ŞAMPİYONALARINDA ELDE ETTİĞİ SAYISIZ DERECELERLE DİYARBAKIR’IN SON YILLARDA YETİŞTİRDİĞİ ÖNEMLİ SPORCULARI ARASINA GİREN MİLLİ KARATECİ SENA KIZILASLAN, DİYARBAKIR YURDUMSPOR ADINA MÜCADELE EDECEK

Diyarbakır'ın yetiştirdiği önemli sporculardan biri olan milli karateci Sena Kızılaslan, Türkiye, Avrupa ve Balkan şampiyonalarında kazandığı birçok başarıyla dikkat çekiyor. Şimdi ise kariyerine Diyarbakır Yurdumspor ile devam etme kararı aldı. Genç milli sporcu, Yurdumspor Başkanı Aydın Çetin tarafından karşılandı ve yeni takımında büyük başarılara imza atma azmiyle dolu olduğunu belirtti.

Başkan Çetin, genç yetenek Kızılaslan'a olan inancını dile getirerek, "Sena, bugüne kadar elde ettiği başarılarla adını duyurdu. Onunla birlikte yeni zaferlere yelken açacağımıza inanıyoruz" dedi. Sena Kızılaslan da, kariyerine olan tutkusunu ve hedeflerini vurgulayarak, "Memleketimi, ülkemi, karateyi ve eğitimi çok seviyorum. Bugüne kadar elde ettiğim başarılarla gurur duyuyorum, ancak daha fazlasını hedefliyorum. Yurdumspor Başkanı Aydın Çetin'e ve hocam Mehmet Yazar'a destekleri için minnettarım. Bu desteğe layık olmak için çalışmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER