© Baykuş Haber

Doç. Dr. Ayhan, KAPAya davetli konuşmacı olarak katıldı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN DOÇ. DR. EMRAH AYHAN, KAMU YÖNETİMİ ALANINDAKİ EN ÖNEMLİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜLERİNDEN OLAN THE KOREAN ASSOCİATİON FOR PUBLİC ADMİNİSTRATİON (KAPA) KORE KAMU YÖNETİMİ DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN KONFERANSA KATILDI.

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emrah Ayhan, kamu yönetimi alanında önemli bir araştırma enstitüsü olan Kore Kamu Yönetimi Derneği (The Korean Association for Public Administration - KAPA) tarafından düzenlenen bir konferansa katıldı. Bu uluslararası konferansta Doç. Dr. Ayhan, "Dijital Çağda Kamu Yönetimi: Yapay Zekanın Fırsatları ve Zorlukları" başlıklı sunumuyla dijitalleşmenin kamu yönetimine etkilerini ele aldı.

Doç. Dr. Emrah Ayhan, konferansın oldukça verimli geçtiğini ve katılımcılar arasında Türkiye ile Güney Kore arasındaki akademik iş birliğinin güçlendiğini belirtti. Konferansın odak noktasının dijitalleşme ve kamu yönetimi üzerindeki etkileri olduğunu açıkladı. Ayrıca, Anadolu Üniversitesi'nin kamu yönetimi alanındaki iş birliklerini geliştirmeyi ve farklı ülkelerden gelen akademisyenlerle öğrenci ve akademisyen değişimini öngören üniversiteler arası anlaşmaları ele alma fırsatı bulduklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER