© Baykuş Haber

Doğum günü kutlamasına giderken motosiklet kazasında ölen Orhan toprağa verildi

Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)- BURSA’da arkadaşlarının kendisi için düzenlediği doğum günü kutlamasına motosikletiyle giderken kaza yapan ve hastanede hayatını kaybeden Mustafa Kaan Orhan (27), Gürsu ilçesinde toprağa verildi. Aynı kazada ölen Şerife Bozdağ’ın (50) ise Orhan’ın motosikletinde yolcu ya da yolun karşısına geçmek isteyen yaya olup olmadığının kesinlik kazanması için çalışma başlatıldı.

Bursa'nın Gürsu ilçesinde, doğum günü kutlamasına katılmak üzere arkadaşlarının düzenlediği etkinliğe gitmek için yola çıkan Mustafa Kaan Orhan (27), motosiklet kazası sonucu yaşamını yitirdi. Aynı kazada hayatını kaybeden Şerife Bozdağ'ın (50) ölüm nedeninin netleştirilmesi amacıyla yolcu mu yoksa karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nda meydana geldi. Mustafa Kaan Orhan, doğum günü kutlaması için arkadaşlarının düzenlediği etkinliğe katılmak üzere 16 AZD 714 plakalı motosikletiyle yola çıktı. Ancak aşırı hız ve kontrol kaybı sonucu motosiklet devrildi. Kazada Orhan ve Şerife Bozdağ ağır yaralandı. Bozdağ olay yerinde hayatını kaybederken, Orhan Bursa Şehir Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mustafa Kaan Orhan'ın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'ndaki otopsi işlemi sonrasında yakınları tarafından alınarak Gürsu ilçesine getirildi. Orhan'ın cenaze törenine, CHP Bursa Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Orhan Sarıbal, CHP Bursa İl Başkanı Turgut Özkan, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve yakınları katıldı. Cenaze namazının ardından Orhan, Gürsu Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Şerife Bozdağ'ın ölüm nedeninin netleştirilmesi amacıyla polis tarafından bir soruşturma başlatıldı. Kazada, Bozdağ'ın Orhan'ın arkasında yolcu olarak mı, yoksa karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayayla mı ilgili olduğunu belirlemek için çalışmalar sürdürülüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER