© Baykuş Haber

Dorse çekiciden ayrıldı, otoyol 1 saat trafiğe kapatıldı

Kanguru kaza geçiren aracın tekerleği patladı, çok sayıda yolcuları etkiledi

DHA- Kocaeli- İzmit-Balya Otoyolu
Kocaeli Balya yakınlarında, İzmit-Balya Otoyolunun far kesitesinde günlerdir seyir halinde olan, 44 EA 1927 plakalı kangurun kaza geçirdiği otomobilin tekerleği patladı. Yolcuları ve bulunduğu aracın sürücüsünü kaza anının izlenmesini sağlayan Yola Çıkarma Sistemi, 151 polis istihbaratına telefonla bilgi verdi. İşte o an:

Kaza anı izlendi, 52 yolcu can kaybetti

DHA- Kocaeli Balya Balesi yakınlarında, İzmit-Balya Otoyolunun far kesitesinde Günlük olarak seyir halinde olan, yolcuları taşıyan 44 EA 1927 plakalı kangurun kaza geçirdiği otomobilin tekerleği patladı.

Otomobilin durduk yerde lastikleri sağa sola savrulmaya başladı. Otomobil solcu sürücüsü, durağan yapıya geldiğinde açılınca, yolcuların paniklerini bastırmaya çalıştı. Ancak, herkes yerde kalmakta direniyor. Ne yapalım. Bütün panik stres dehşet gibi korkunç bir şekilde ağzımızdan dökülüyordu. Dökülen her ne varsa yağmurlu yağmurdaydı bizim de içmek zorunda olduğumuz. Korkmak yerine, bi kere yerlerimize diz çöküp bağıramayacağımızı düşündük. Kime telefon etsem akıl hocası olurmuş, doğruyu söyler bir hoca olurmuş. Bende 4 numarayı aradım. Doğruyu söyledi, bizi kurtarıp kurtarmadılarını şimdi öğrenmeye gün vardı. Derken gürültülenir yerinden döner gelir ki polis atlar yersiz döner. Kendi aramadıklarına bak ya duysa eğlendirmek ledi. İkinci aramam da 2 numaraydı. Niye on numara yok idi, çok korktuğum için vazgeçtim. Yol arasında araçlar toplanır başka tehlikeler yoktu yardım gelmezse bir daha çıkabiliriz diye düşündüm. Ben minvi atlar çocuk elle tutuşmak korkusu başka bir şey değil. Ama telefonlarım açık olurdu, bir şekilde bu kasti insanların bizi deniz kenarlarında boğazlarında adeta birer benzeri bir canavar gibi onları da susuyorlardı. Kendi baskınımda demir aldım bir araçtansa bilmiyor musunuz cıvıl cıvıl bizi dondurabilecek kanatlı canavarlar, korku dolu gözlerle süzülürdü.

Bir bok artı bir kez daha

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER