© Baykuş Haber

Döşemealtında altyapıları tamamlanan cadde ve sokaklara sıcak asfalt

DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ İLÇE GENELİNDE ALT YAPISI TAMAMLANAN CADDE VE SOKAKLARDA SICAK ASFALT SERİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin genelinde alt yapı çalışmalarını tamamladığı cadde ve sokaklarda sıcak asfalt serme çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca, ilçede zarar gören yolların bakım, onarım ve yama asfaltlama işlemleri de program çerçevesinde sürdürülüyor.

Bahçeyaka Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi başta olmak üzere 40'ıncı sokak, 807 sokak ve bu sokaklarla bağlantılı sokaklarda sıcak asfalt serimi ve sıkıştırma işlemleri titizlikle gerçekleştiriliyor. Toplamda 7 kilometrelik sıcak asfalt serimi işlemi için çalışan ekipler, yolun yüzde 60'ını tamamladılar ve haftanın her günü yoğun mesai harcayarak çalışmalarına devam ediyorlar. Bahçeyaka Mahallesi'nde zarar gören yollar için ise yama asfalt çalışmaları ve bakım işlemleri büyük bir özenle yürütülüyor.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçede yeni yol yapım çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek, "Belediye ekiplerimiz ve hizmet alımıyla çalışan asfalt ekiplerimiz, alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde sıcak asfalt serimi işlemlerine önce serme ve sıkıştırma ardından da sıcak asfalt dökümü yaparak devam ediyorlar. Ayrıca, bozulan ve eskimiş yolların onarımları ve köyden mahalleye dönüşen uzak mahallelerin bağlantı yolları için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma ve çalışmalar sırasında anlayış gösteren hemşerilerimize teşekkür ederim" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER