© Baykuş Haber

DOSTEK öğrencileri Viyanada

DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN 2022 YILI MESLEKİ EĞİTİM ALANINDA ERASMUS AKREDİTASYONU PROJESİ ÇERÇEVESİNDE 40 GÜN STAJ YAPACAK OLAN DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TEKNİK KOLEJİ (DOSTEK) ÖĞRENCİLERİ, AVUSTURYA’NIN BAŞKENTİ VİYANA'YA ULAŞTI

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2022 yılı Mesleki Eğitim Alanında Erasmus Akreditasyonu Projesi kapsamında Viyana'ya staj yapmak üzere giden Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK) öğrencileri, Avusturya'nın başkenti Viyana'ya ulaştı. Öğrenciler, iş sağlığı ve güvenliği için gerekli olan kişisel koruyucu ekipmanlarını temin ederek stajlarına hazır hale geldiler.

DOSTEK Koleji Okul Müdürü Saadettin Dumlu, okul eğitimi ve mesleki eğitimde akreditasyonun büyük önem taşıdığını belirterek, "Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Erasmus+ Akreditasyon Programı, öğretmen ve öğrencilere Avrupa fırsatlarını sunması açısından son derece memnuniyet verici. Erasmus Akreditasyonu, sadece eğitim alanında sınır ötesi değişim ve iş birliği fırsatları sunmakla kalmıyor, aynı zamanda ilimizin üretim, istihdam ve insan kaynakları kapasitesini artırmaya yönelik hedeflere de katkı sağlıyor." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER