© Baykuş Haber

DowAksanın Yeni CEOsu Massimo Rebolini oldu

DOW VE AKSA AKRİLİK’İN ORTAK GİRİŞİMİ OLAN, DÜNYANIN ÖNDE GELEN KARBON ELYAF ÜRETİCİLERİNDEN DOWAKSA ŞİRKETİNİN İCRA KURULU BAŞKANLIĞI GÖREVİ, PLANLI BİR DEĞİŞİM SÜRECİ KAPSAMINDA 1 HAZİRAN 2023 İTİBARİYLE; 2015 YILINDAN BERİ GÖREVİ YÜRÜTMEKTE OLAN DOUGLAS PARKS’TAN MASSİMO REBOLİNİ’YE GEÇTİ.

Dow ve Aksa Akrilik’in ortak girişimi olan DowAksa şirketinde, İcra Kurulu Başkanlığı görev değişimi 1 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşti. 2015 yılından beri bu görevi yürüten Douglas Parks, planlı bir değişim sürecinin ardından Massimo Rebolini'ye devretti.

DowAksa'nın yeni CEO'su olan Massimo Rebolini, kimya endüstrisinde önemli uluslararası deneyime sahip bir lider olarak biliniyor. Ayrıca müşteri deneyimi stratejileri ve karmaşık işletmelerin yönetimi konularında geniş bir deneyime sahip. Rebolini, şirkete katılmadan önce Dow Tüketici Çözümleri'nin Küresel Ticari Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Yeni görevine başlayan Massimo Rebolini, şirketin büyüme hedeflerine ulaşması ve sürdürülebilirlik taahhütlerini ileriye taşıması için uzman bir ekiple çalışmanın heyecanını dile getirdi.

DowAksa Yönetim Kurulu Başkanı Dan Futter ise görev değişikliğiyle ilgili olarak Douglas Parks'a teşekkür ederek, Rebolini'nin uluslararası arenada şirketin piyasa konumunu güçlendireceğine ve büyüme sürecini başarılı bir şekilde ileri taşıyacağına inandıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER