© Baykuş Haber

DPÜ SBFde başarılı öğrencilere teşekkür belgesi

DPÜ SBF’DE BAŞARILI ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında üniversiteyi başarıyla temsil eden sporculara teşekkür belgesi takdim etti. Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen törene Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal, Kütahya Sağlık Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Ahmet Tekin, Garnizon Komutanlığı Hv. İkb. Alb. Koray Çetin, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Özdilek, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Çelik, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Karagüzel, il müdürleri, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Özdilek, törende yaptığı konuşmada sporun önemine vurgu yaparak, sporun bireylerin fiziksel, ruhsal, duygusal ve sosyal gelişimlerine olumlu etkileri olduğunu belirtti. Ayrıca, sporun kötü alışkanlıklardan uzak durmayı teşvik ettiğini ve topluma faydalı bireyler yetiştirmeye yardımcı olduğunu ifade etti. Özdilek, üniversite olarak sporun toplumda daha fazla yaygınlaşması için çalıştıklarını dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal ise pandemi döneminde eğitim anlayışlarını değiştirmeye çalıştıklarını ve öğrencileri ulusal ve uluslararası yarışmalara teşvik ettiklerini belirtti. Uysal, üniversitenin başarılarından gurur duyduğunu ve Teknofest'e katılan takım sayısını artırdıklarını söyledi. Ayrıca, öğrencilerin pandemiye rağmen elde ettikleri başarıları takdir etti.

Tören sırasında, başarılı olan öğrencilere ve antrenörlere çeşitli branşlarda teşekkür belgeleri takdim edildi. Bu etkinliklerin üniversite ve öğrenci topluluğu arasındaki dayanışmayı ve başarıyı teşvik ettiği vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER