© Baykuş Haber

Düğerek Mahallesine 25 Milyonluk TLlik alt ve üstyapı yatırımı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DÜĞEREK MAHALLESİ’NDE 25 MİLYON TL YATIRIMLA HAYATA GEÇİRDİĞİ ALT VE ÜSTYAPI YATIRIMLARI İÇİN TANITIM TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ilçesi Düğerek Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 25 milyon TL'lik yatırımla 13 bin kişiye hizmet verecek olan 8,750 metrelik kanalizasyon hattı çalışmalarını sürdürüyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, bu altyapı projelerinin şehre uzun yıllar hizmet edeceğini vurgulayarak, Düğerek Mahallesi'ndeki çalışmaların büyük bir değer kazandırdığını ifade etti.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise altyapı yatırımlarının yanı sıra suyun geri dönüşümünün de önemli olduğunu belirterek, Başkan Gürün'e bu değer katan hizmetler için teşekkür etti.

Başkan Gürün, Muğla genelinde 2 milyar TL'yi aşan altyapı yatırımları gerçekleştirdiklerini söyledi ve DSİ'nin Muğla'ya su konusunda daha fazla yatırım yapması gerektiğini belirtti. Ayrıca, Düğerek Mahallesi'nde yapılan çalışmaların çevre kirliliğini önlemeye yönelik olduğunu ve altyapı projelerinin önemini vurguladı.

Düğerek Mahallesi'nde altyapı çalışmalarının yanı sıra yol, imar ve yaşam alanlarını geliştirmeye yönelik çalışmalar yapıldığını dile getiren Başkan Gürün, su konusunun Muğla için stratejik bir öneme sahip olduğunu ve bu konuda belediyenin çaba harcadığını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER