© Baykuş Haber

Düğün değil meydan savaşı: Emniyet güçlerine taşlı, sopalı ve baltalı saldırı

TEKİRDAĞ'DA UYARILARA RAĞMEN GECE YARISINA KADAR DEVAM EDEN SOKAK DÜĞÜNÜNÜ DURDURMAYA GELEN POLİS EKİPLERİ, DÜĞÜNDE BULUNANLARIN TAŞLI, SOPALI VE BALTALI SALDIRISINA UĞRADI. KENDİLERİNE SALDIRAN GRUBU DAĞITMAK İÇİN JOP VE BİBER GAZI KULLANAN POLİS EKİPLERİ, ŞAHISLARI GÜÇLÜKLE KONTROL ALTINA ALDI.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, gece yarısına kadar süren bir sokak düğününü sonlandırmak isteyen polis ekipleri, düğün katılımcılarının taş, sopa, bıçak, cam şişe ve hatta baltayla saldırısına uğradı. Polisler, güç kullanarak düğünü dağıtmaya çalıştı ve cop ile biber gazı kullandı. Bu çatışmada polisler de yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde beş kişi gözaltına alındı.

Polise yönelik saldırı hastanede de devam etti. Gözaltına alınan kişilerin yakınları hastaneye geldi, camları kırdı ve kapıları tekmeledi. Polis, hastanede yaşanan olayları kontrol altına almak için jandarma ekipleri ile müdahale etti.

Düğün yerinde ve hastanede meydana gelen olaylarda toplamda 10 kişi gözaltına alındı. Polis, olayın detaylarını güvenlik kameraları üzerinden araştırıyor ve geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER