© Baykuş Haber

Düğüne hazırlanan gelin adayının çeyizleri çalındı

MANİSA'NIN TURGUTLU İLÇESİNDE DÜĞÜN HAZIRLIKLARI YAPAN SILA KURAL'IN ÇEYİZ EŞYALARI OTURDUĞU APARTMANIN ÇATISINDAN ÇALINDI.

Manisa Turgutlu ilçesinde Sıla Kural'ın düğün hazırlıkları için biriktirdiği çeyiz eşyaları, oturduğu apartmanın çatısından kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı. Olay, Turgutlu'da büyük bir üzüntüye neden oldu.

Olay, Demirel Caddesi'nde bulunan dört katlı bir apartmanın çatısında meydana geldi. Hırsızlar, apartmanın çatısında bulunan depoya girmek için kapıyı kırdılar ve Sıla Kural'a ait çeyiz eşyalarını çaldılar. Polis olay yerinde parmak izi çalışması yaparken, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Olayın ardından Sıla Kural'ın kuzeni Merve Akıncı, yaşanan hırsızlıktan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, Kural'ın yurtdışında olduğunu ve birikimlerini Türkiye'ye göndererek çeyiz hazırlığı yaptıklarını söyledi. Akıncı, hırsızların bir an önce yakalanmasını umut ettiklerini ifade etti ve yaklaşık 50 bin TL değerindeki birikimin kaybedilmesinin çok üzücü olduğunu dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER