© Baykuş Haber

Dünyanın en lüks yatlarından ’Lady Moura’ya’ 16 milyon liralık yakıt

Fırat AKAY/BODRUM (Muğla), (DHA)- MUĞLA’nın Bodrum ilçesine demirli, Meksikalı iş insanı Ricardo Salinas Pliego’ya (67) ait ’Lady Moura’ isimli lüks yata 16 milyon lira değerinde 600 ton yakıt alındı.

Muğla'nın gözde tatil beldesi Bodrum, lüks yatlarını ağırlamaya devam ediyor. Son olarak, Meksikalı iş insanı Ricardo Salinas Pliego'ya ait olan ve 210 milyon dolar değerindeki 'Lady Moura' isimli lüks yat, Bodrum'un Yalıkavak açıklarına demirledi. Bu etkileyici yatın içerisinde Meksikalı milyarderin olduğu tahmin ediliyor.

Yatın demirlediği noktada yaklaşık 10 saat süren bir işlem gerçekleşti. Toplamda 18 tankere 600 ton yakıt ikmali yapıldı. Yakıt ikmalinin maliyeti yaklaşık olarak 16 milyon lira olarak belirtildi. 'Lady Moura' lüks yat, özellikle büyüleyici tasarımı, tam donanımlı hastanesi, sahile benzer güverte alanı ve yaklaşık 20 metre uzunluğundaki yemek masası ile dikkat çekiyor.

Bu özel yatın daha önce dünyanın çeşitli ünlülerini ağırladığı biliniyor. Moura, toplamda 13 kabinden oluşuyor ve 27 kişiye konaklama imkanı sunuyor. Ayrıca yatta helikopter pisti, sinema salonu, DJ odasıyla donatılmış disko, spor salonu, çalışma alanları ve hem konuklar hem de mürettebat için sağlık merkezi gibi birçok lüks özellik bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER