© Baykuş Haber

Duvara çarpan otomobilin motoru koptu, sürücüsü yola fırladı; kaza kamerada

Gökhan ÖZHAN/ MUSTAFAKEMALPAŞA, (Bursa), (DHA)- BURSA’nın Kemalpaşa ilçesinde, kontrolden çıkarak binanın bahçe duvarına çarpan otomobilin sürücüsü C.A. (54) araçtan yola fırladı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, otomobilin motorunun da koptuğu kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşanan kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, Cumhuriyet Bulvarı'nda saat 15.35 sularında meydana geldi. 16 LF 170 plakalı otomobilin sürücüsü C.A. (54), direksiyon kontrolünü kaybederek önce kaldırıma, ardından bir binanın bahçe duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin motoru da yola savrulurken, sürücü C.A. da araçtan fırladı.

Kazayı gören diğer sürücüler hemen yaralıya yardım etti. İhbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan C.A., Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının kolunda çok sayıda kırık olduğu belirlendi, ancak genel sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Kazanın ardından otomobilin parçalarının savrulduğu yolda olası bir başka kaza riskine karşı güvenlik önlemi alan polis ekipleri, inceleme başlattı. Trafik akışı, otomobil ve motosikletin çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından normale döndü. Görüntüler, bir iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi. Bu kaza sonucu oluşan anlar, aracın kontrolden çıkması, duvara çarpma ve motorun yola savrulması görüntülerde yer aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER