© Baykuş Haber

Düzce Üniversitesi küresel başarılarına yenisini ekledi

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ; ULUSLARARASI SIRALAMALAR KONUSUNDA ÖNEMLİ ORGANİZASYON TİMES HİGHER EDUCATİON (THE) TARAFINDAN YAYINLANAN IMPACT RANKİNGS 2023 SONUÇLARINA GÖRE ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE ETTİ.

Düzce Üniversitesi, uluslararası sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE) tarafından yayınlanan 2023 Impact Rankings sonuçlarına göre büyük bir başarı elde etti. Dünya genelinde sürdürülebilir kalkınma hedeflerini esas alan bu sıralamalarda Düzce Üniversitesi önemli bir yer edindi.

"Açlıkla Mücadele" alanında 101-200, "Karada Yaşam" alanında 201-300, "Uygun Fiyatlı ve Temiz Enerji" alanında 301-400, "Sanayi Yenilikçilik ve Altyapı" alanında ise 401-600 aralığında yer alarak uluslararası arenada başarısını bir kez daha kanıtladı. Ayrıca, "Sağlıklı ve Kaliteli Yaşam" ile "Amaçlar İçin Ortaklıklar" alanlarında da sıralamada yer almayı başardı.

Düzce Üniversitesi, bu yıl genel sıralamada yer alan 185 üniversiteye rağmen geçen yılki 801-1000 aralığındaki konumunu korudu. Üniversite, sürekli olarak yüksek performansını ve başarılarını sürdürerek dünya çapında sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlayacak önemli akademik çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER