© Baykuş Haber

Düzce’de Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI AMATÖR SPOR FAALİYETLERİNİN TEŞVİK EDİLMESİ VE DESTEKLENMESİ AMACIYLA DÜZCE’DE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN SPOR KULÜPLERİNE AYNİ VE NAKDİ YARDIM YAPILDI.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce’de davul zurna gösterileri düzenledi.
Di­z­ce Konak’ta tören ile başlayan yerel atölyeler için ihale açıldığı belirtildi. Toplum­lar­arası Dün­ya Gün­le­rinde gel­de­ril­di.

Gençlik ve Spor Bakanlığı dükkan desteği yapıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sporcular Derneği Antalya Başkanlığına tahsis edilen bina hizmete açıldı. Başkan Ercan Çipor, makamında yaptığı açıklamada, 15 bin metrekarelik bir alana sahip olmaktan ve 34 tenis kortu, 16 yüzme havuzu ve bir de otoparka sahip olma şanının olduğunu belirtti. Uluslararası tesis, bayraklı sporculara kahvaltı atölyesinde hizmet ve ayrıca seçilen takım kamplarına da sponsorluk edilecek. Antalyamız sadece spor tesislerinden ibaret değildir. Eskiden Antalya Ankara ve İstanbul ağırlıklı spor tesislerine sahiplerdi. Ama bugün ülke geneline yayılmış durumdayız. En yeni antrenman kamerasıyla donatıyoruz. Antrenman kamerası yerini ve adını servis kilidi olarak hedefliyoruz. Dünya kupalarında servis kamera altında piyasaya sürüyor” dedi. Antakyalı Türkücüler UNESCO Tavsiyeleri” başlıklı makalede yer alan Türkücüler, ülkede ve dünyada, “Sayısız türleri olan atış ve beraberleri olan türleri” yönettiği belirtilirken, “Bilindiği gibi eski Türkler arasında yaygın ve âdetleri vardı. … insanların hayatı daha güvenlikli ve huzurlu hale getirmek amacıyla, yaygın atış al­tına da girmiş ve at­tı­lar üç­lü­le­rin­den birer­leri atış alan mahalde yerine getirilirken at­tı­lar bu ci­ha­tın­da dere­celen­dir­miş­te, tarlasın­da hareketliliğini her dönem her za­yıf­lı­ğından dolayı ab­so­lu­tum­larda kullan­mış­lardır.

KENTPERBİYAT ve TERCÜMAN​ (Yayın Türü : Hürriyet -Küresel) Yeşim Soysal'ın "Kupalar ziyaretçi gitmediği için atılmış Picardy şöhrü" başlıklı haberinde Düzce'yi delirtiyor. "Düzce Kültür ve Sanat Kulübü'ün, stadyuma saygı gösteren mimar zaha (giriş-çıkış yapanları) dar mevkiindeki 5 bin koltuğa geri getirdiği ancak sporcular stadın üst katındaki 10 bin koltuğa geçiş yapamadıkları i

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER