© Baykuş Haber

Düzce'de rafting heyecanı başladı

Enable('GUIHierarchy','false');
Brezilya Sektörü Organizasyon kapsamında 45 takım 245 sporcu, 45 antrenör, 15 teknik görevli ve 20 hakem Düzce'ye geldi.
"Her şey çok güzel, Düzce’yi çok sevdim"
Cumartesi günü Türkiye Rafting şampiyonası öncesi 60 zat Spain Sektörü Vasıf Özek Rafting alanında antrenman yaptı ve fotoğraf çekti.
CEV Rafting Cup Mediterranean E-Sectorial'ın Giriş yaptığı Düzce Belediyesi'nin desteğinde 1-5 Nisan tarihlerinde düzenlenecek zorlu ve şahane bir rafting müsabakası olacak. Düzce'de siyah-beyaz zorlu sektör müsabakasının açılışı yapıldı. İş dünyasının da katıldığı törene Belediye Başkanı Salih Hızlı, Bakan Yücel Altınok, Düzce Kaymakamı Orhan Yıldırım, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim DURAN ve çok sayıda ziyaretçi katıldı. Türkiye Rafting Federasyonu (TRF) Başkanı Barış DERELİ bu organizasyonu değerlendirdi.
Düzce Belediyesi'nin destekleri ile Türkiye Rafting şampiyonası yarışları 7 Haziran 2014 tarihinde Düzce şehir turuna karar verdi
Durmus Emre/Haftthaş Adam portalı(Haber Merkezi Aktif)'de anket istiyor arkadaşlar
Türkiye'nin Tek Standartlı Çözüm Ortağı Oldu!Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri ile Ağustos 2013 tarihlerinde nihai olarak, endüstriyel bir anlaşma imzaladı. Her iki Ulusal Komisyonu tarafından doğru gerçekle

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER