© Baykuş Haber

Düzcede trafik bulvar projeleriyle rahatlayacak

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ, KÖRPEŞLER KAVŞAĞI İLE ÇAMKÖY KAVŞAĞINI BİRBİRİNE BAĞLAYAN 3 KİLOMETRELİK YOLDA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARIN SONA GELDİĞİNİ BELİRTEREK, “D-100 KARAYOLU ÜZERİNDE BULUNAN ÖZTÜRKLER, OLİMPİYAT VE ÇOBAN KAVŞAĞINA HİÇ UĞRAMADAN DÜZCELİ HEMŞEHRİLERİMİZİN HAL KAVŞAĞINDAN GİRİP ÇAMKÖY KAVŞAĞINDAN ÇIKMALARINI SAĞLAMIŞ OLUYORUZ” DEDİ.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Körpeşler kavşağı ile Çamköy kavşağı arasında bağlantı sağlayan 3 kilometrelik yol çalışmalarının sona erdiğini açıkladı. Başkan Özlü, bu yolun Düzce'nin iç trafiğini rahatlatmak için geliştirilen projelerden biri olduğunu ve sürücülere Hal Kavşağı'ndan giriş yaparak Çamköy kavşağından çıkma imkanı sunacağını belirtti.

Yolun asfaltlanmasının tamamlandığını ifade eden Başkan Özlü, şehir içi trafik yükünün azaltılması ve alternatif yol güzergahlarının oluşturulması amacıyla başlatılan çalışmanın Haziran ayında başladığını söyledi. Başkan, Körpeşler Mahallesi ile Çamköy Mahallesi arasındaki bu 3 kilometrelik yolun alt yapı çalışmalarının geçen iki yıl içinde tamamlandığını ve şimdi asfaltlama aşamasında olduğunu vurguladı.

Başkan Özlü, bu yeni yolun Düzce'nin ana karayolu olan D-100 Karayolu üzerindeki Öztürkler, Olimpiyat ve Çoban Kavşağına gitmeden doğrudan Hal Kavşağı'ndan Çamköy kavşağına bağlanma imkanı sunacağını belirterek, "Düzceli hemşehrilerimiz artık bu yol sayesinde daha hızlı ve rahat bir şekilde şehir içi trafiği kullanabilecekler. Bu proje Düzce'mize hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER