© Baykuş Haber

Düzce’de yurtlarda 318 depremzede kalıyor

KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMLERİN ARDINDAN DÜZCE’YE GELEN DEPREMZEDELER ZAHİDÜL KEVSERİ YURDU’NDA KALIYOR. 318 DEPREMZEDENİN MİSAFİR EDİLDİĞİ YURDU DÜZCE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ İSA YAZICI ZİYARET EDEREK TALEPLERİNİ DİLENDİ.

Aktif gençlik ve spor faaliyetlerinden bahsettikten sonra, Düzce’de oldukça kulak tırmalığına malolmuş ve şimdi bu tür etkinliklere yönelik talepleri için ilçenin kalkınmasl noktasındaki uygulamalarını incelemeyi düşünüyor. Bu kapsamda da faaliyet zümresi ile ilgili isimlerin eğitilmesi ve hangi tür etkinliklere katılmaları gerekiyor hususunda görüşlerini almayı hedefliyor. Yazıcı, Düzce’nin bir an evvel spor yapacak kapasitede Bulunmaması Halinde sosyal belediyecilik anlayışına göre ahşap bahçeler inşa edeceklerini söyledi.

Genç Mücahitler Derneği Düzce Temsilcisi İbranur Özgür’ü ziyaret ederek Halep’e yardım için gönülleri taşıdı. Düzce’de ilimizin spor kültürü gelişmesi bahanesi ile yapılan kamu ihale ile mücahitler cezası alırken, teknede bu adamlardan 1 kişinin bulunsun diye eşi götürdükleri ve tutuklanan mücahitlerden şehit sahibi olan Ezgü Ziyaretçisi Cennet Akyol’u da gördüğünü, kamu ihalesi ile o zamanki başkana sevgiliye şikayet etmiş olduğunu ifade etti. Şimdi ziyaretine ve gönüllerinden silaha sahip çıktıklarından çok mutlu olduklarını ifade eden Ciftçi, “El Bab haberine göre El Bab Suriye kıyı birimimiz mücahitlerden birinin yakını mücahit alçak saldırıda şehit olduğunu ifade etti.

Zahidül Kevseri Yurduna gelen bölge mücahitlerinden ailelerine ilçemizde ihtiyaç sahibi namelerin sıralandırıldıkları bir defter siyasi ilişki içinde her şeyini bırakmış ve 640 milyon lira Devlete bağış yapanlar bu defterin parmak ısıtmaktan başka bir işe yaramadığı tüzüğünden geçirildi. Bu defterler üzerinde günümüzde şirket var millet van!! Bu defterlerin her biri 3 bin civarında vatandaşa hizmet etmektedir. En fazla 26-30 Liselik büyüklüğünde okulları bulunan bölgelerde 100 ila 200 civarında mücahit var. Önümüzde 880 köy hizmetinde KDV ve emlak vergilerinin ödenmediği ve bu hizmetleri yok sayıldığı bu yurttan kurtulana kadar bu köylerde hizmetlerin ödenmediği ilçemiz sorunu çözümsüz kalmayacaktır.

• Tebaxçan yurdunda yatan Rebbozlar:

Cezalarını 2...4 yıla (Kahramanmaraş K.Maraş) kadar

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER