© Baykuş Haber

E-5 Kara Yolunda 4 araç ve 1 motosiklet kazaya karıştı: 4 yaralı

E-5 KARA YOLU'NDA 4 ARAÇ VE 1 MOTOSİKLET KAZAYA KARIŞTI: 4 YARALI

E-5 Karayolu Yenibosna mevkiinde gece saatlerinde meydana gelen kaza, 4 aracı ve 1 motosikleti içeren zincirleme bir kazaya dönüştü. Kazada 4 kişi yaralandı ve olay yerine gelen ekipler kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Olay, Bakırköy E-5 Yenibosna mevkiinde gece saatlerinde Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 EEL 169 plakalı otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek sağ şeritte ilerleyen 34 KE 0839 plakalı kamyonete çarptı. Kazanın etkisiyle kamyonet kontrolden çıktı ve yan yola uçarak kısa bir duvara çarptı. Yan yatarak duran kamyonet, ardından 34 YT 6813 plakalı panelvan araca çarptı. Bu zincirleme kazayı göremeyen motosiklet sürücüsü ise yan yatan kamyonete çarpmamak için son anda durabildi.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek güvenlik önlemleri aldı, sağlık ekipleri ise kaza sonucu yaralanan 4 kişiye olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak hastaneye nakletti.

Kaza sonucu yoğun trafik kuyrukları oluşurken, yetkililer kaza ile ilgili inceleme başlattı. Kazayı gören bir tanık, "Kamyonet ana yolda ilerliyordu, kırmızı bir araç kamyonete arkadan vurdu. Kamyonet de ana yoldan saptı ve aydınlatma direğine çarparak yan yola düştü. Hatta arkasından onu takip eden bir motosiklet de enkaza vurdu. 2 veya 3 yaralı var, biri motosikletli, iki kişi de arabada varmış" şeklinde ifade verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER