© Baykuş Haber

Ecogreen Enerji, SAP S/4HANA projesi canlı kullanımda

ECOGREEN ENERJİ HOLDİNG GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ARİF KESKİN, SAP PROJESİNE İLİŞKİN AÇIKLAMADA BULUNDU

Türkiye'nin güneş enerjisi, biyogaz ve biyokütle tabanlı lisanslı enerji santrali portföyüne sahip benzersiz bir şirket olan Ecogreen Enerji, SAP danışmanlığı ve SAP çözümleri sunan Felece ile işbirliği yapma kararı aldı.

Ecogreen Enerji Holding Genel Müdür Yardımcısı Arif Keskin, SAP projesi hakkında açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "SAP projesi, işletmemizin farklı iş süreçlerini entegre etmek, verileri yönetmek ve operasyonları optimize etmek amacıyla hayata geçirdiğimiz bir projedir. Grup şirketlerimizin iş süreçlerini tamamen SAP S/4 HANA ile yeniden tasarladık. Bu dönüşümün hedefi, işletme kaynaklarını daha verimli ve etkili bir şekilde kullanmaktır. Dünya ERP pazarının lideri olan SAP sayesinde iş değerimizi ölçmek ve büyüme için güncel teknolojiye sahip altyapılara geçme fırsatını yakaladık. SAP S/4HANA projesi, şirket genelinde entegre ve iyileştirilmiş iş süreçlerini kullanmamıza olanak tanıdı. Bu çerçevede, iş süreçlerinde zaman ve maliyet tasarrufu sağlayacağımızı ve S/4 HANA dönüşümü ile birlikte şirketimizin inovasyon ve çözüm potansiyelini artırabileceğimizi umuyoruz. Büyük bir projenin sorunsuz bir şekilde hayata geçirilmesinde başarılı bir işbirliği yürüten Felece Danışmanları ve Ecogreen Enerji Proje ekibine teşekkür ederim."

Bu işbirliği, Ecogreen Enerji'nin iş süreçlerini optimize etme ve verimliliği artırma hedefine ulaşmasına yardımcı olacak gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER