© Baykuş Haber

Edanuru internetten satın aldığı tüfek ile öldürmüş

EDANUR ÇOBAN

Kayseri'de dün akşam saatlerinde meydana gelen trajik olayın detayları ortaya çıktı. Edanur Çoban isimli genç kızın evine dönerken eski sevgilisi olduğu iddia edilen Gökhan Ç. tarafından öldürüldüğü bu üzücü olayda, cinayet silahının internet üzerinden satın alındığı ortaya çıktı.

Edanur Çoban, üniversite okumak için kazandığı adalet bölümünü finanse etmek amacıyla ailesine yük olmamak için bir restoranda garsonluk yapıyordu. Gökhan Ç. ile Edanur arasındaki ilişkinin 1.5 yıl boyunca devam ettiği ve genç kızın ayrılma kararı aldığı, ancak bu teklifi kabul etmeyen Gökhan Ç.'nin internet üzerinden bir av tüfeği satın aldığı öğrenildi.

Katil zanlısı, bu tüfeği sırt çantasına gizledikten sonra, Edanur'un iş çıkış saatini bildiği ve yakın bir yerde beklediği belirlendi. Ardından, Edanur'u takip ederek kimseye gözükmeden vahşice saldırdı.

Olayın ardından Kağıthane İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Gökhan Ç.'yi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Gökhan Ç., Nevşehir'in Avanos ilçesinde aracıyla kaçmaya çalışırken yakalandı ve gözaltına alındı. Cinayetin ayrıntıları polis soruşturması ile daha fazla aydınlatılmaya çalışılıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER