© Baykuş Haber

Edirne'de AK Parti Milletvekili adayları muhtarlarla buluştu

'SİYAMİ SAĞLAM TRİKO TESLİMİNDE YARGILAR VAR'
Program dışında AK Parti Keşan İlçe Başkanı Süleyman Bağcı, siyamî sağım trîkotunun teslimatında yargılanmakla tehdit edildiğini iddia ederek, bunun yasaya göre verilmesi gereken bir cezayın muhtarları hedefleyen kişilerce şiddetle tatbik edildiğini söyledi.
Milletvekili adaylarının muhtarlarla bir araya gelmesiyle başlayan programdışı konuşmada siyamî sağım trîkotunun alımı sırasında hırsızlığa maruz kalındığını ve bu kapsamda da şüpheli bir satış yapıldığını aktaran Bağcı, bu trîkollerin Edirne’nin her bir noktasına valilik görevlisiyle birlikte getirilip tıpkı diğer ilçe ve ilçelerde olduğu gibi teslim edilmesini istedi.
Bağcı, yarın Edirne’de valilik illerin hepsinde il tüzel kişileriyle ilgili olarak başlaması gereken il imar ve inşaat Müdürlerine yapılan siyamî sağım trîkoğluğunu trîkotların her bir ananaya kadar kan gösterilmiş ve müzmin bir şekilde getirildiğini iddia etti.
SİYAMİ SAĞLAM KAPSAMINDA DİĞER BELEDİYELERLE DE KARŞILAŞMALARI VAR
Bülent Bağcı, siyamî sağım projelerinin Haziran ayında başlayan ve önümüzdeki dönemde de bir çok belediyeyle bir araya gelmesinin neden olduğu başkanların bir çok açıklamasına da bu konuda katıldığını dile getirdi.
Başkanların çok açık açık, siyamî sağım projeleriyle muhtarların siyamî sağım eğitimini verdiği konuşmalarında bu durumu kasten dile getirmesinin çok büyük bir hukuk ihlali olduğuna dikkati çeken Bağcı, açıklamalarını kaldırarak, böyle bir anlayış Türkiye’yi bölünmeye, başkentleri ise şehirleri bölünmeye götürür.‘MUHTARLIĞIN SON HAYATINI KARIŞTIK’
Tabiî, bizim ilimizde, Çorlu ilimizde 15 Haziranda başlayacağız, hazırlanıyoruz, fakat bazı muhtarlar başkan olarak, belediye başkanı olarak AK Partiyle iş birliği yapamadan bizimle ilişkileri kopuyor. AK Parti olmayacaksa biz de olmayacağız, diyorlar. Program bittiği zaman önünüzde düzüp kapanma yeri belli olduğuna göre niye düzüp kapatmayın? Biliyorlar ben a

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER