© Baykuş Haber

Edremit polisi ‘Bayram Huzuru operasyonunda didik didik aradı

EDREMİT KÖRFEZİ’NDE OKULLARIN KAPANMASI, GEREKSE BAYRAM TATİLİ İLE NÜFUSUN 5 KATINA ÇIKTIĞI EDREMİT’TE POLİS ‘BAYRAM HUZURU’ OPERASYONUNDA ŞÜPHELENİLEN YERLERİ VE ARAÇLARI DİDİK DİDİK ARADI.

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde, okulların tatil olması ve bayram sezonunun gelmesiyle birlikte nüfusun 5 katına çıkması, polisi 'Bayram Huzuru' operasyonunu başlatmaya yönlendirdi. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda Edremit ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Edremit Merkez ve Akçay/Altınkum bölgelerinde 7 sabit ve 8 seyir halinde olmak üzere toplam 15 kontrol noktasında, 15 ekip, 10 motorlu Yunus ekibi, 120 Çarşı Mahalle Bekçisi olmak üzere toplam 185 personel ile 4 saatlik bir operasyon düzenledi.

Bu operasyon sırasında 345 kişi sorgulandı ve 10 aranan kişi yakalandı. 12 kahvehane, kıraathane, 8 kafe, kafeterya, 10 park, bahçe, meydan, 15 metruk bina, 5 tekel bayii ve 8 içkili mekan titizlikle kontrol edildi. Ayrıca, 98 araç da denetlendi ve 26 araç sürücüsüne 127 bin 137 lira ceza uygulandı, iki araç ise trafikten men edildi. Operasyon sonucunda 2 ruhsatsız tabanca ve 8 adet fişek, 4 ruhsatsız av tüfeği ile bunlara ait 21 dolu kartuş, esrar, uyuşturucu madde ve sentetik haplar ele geçirildi.

Bu operasyonun, suçlulara gözdağı vermek ve vatandaşa güven vermek amacıyla düzenlendiği vurgulandı. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün her gün, mesai kavramını gözetmeksizin kanunlara ve hukuka bağlı olarak çalışmalarını sürdürdüğü ve bu çabalara devam edeceği de belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER