© Baykuş Haber

Edremitte Hayat Boyu Öğrenme Haftası sergileri açılıyor

BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE EDREMİT HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MERKEZ BİNASINDA, BOSTANCI, ALTINKUM, KIZILKEÇİLİ VE BALIKESİR MERKEZ AVLU KONGRE MERKEZİNDE 40’A YAKIN FARKLI TÜRLERDE SERGİ AÇILIŞLARI GERÇEKLEŞTİRECEK.

Edremit ilçesinin Balıkesir'e bağlı güzel bir köşesinde, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri coşkuyla başladı. Edremit Halk Eğitimi Merkezi, bu etkinlikler kapsamında 40'a yakın farklı türde sergi açılışı düzenliyor. Sergi açılışları, Edremit Halk Eğitimi Merkezi Merkez Binası ile Bostancı, Altınkum, Kızılkeçili ve Balıkesir Merkez Avlu Kongre Merkezi gibi önemli mekanlarda gerçekleşiyor.

Edremit Halk Eğitimi Merkezi, geçen yıl içerisinde toplamda 823 kurs düzenleyerek, sanatsal, kültürel ve mesleki alanlarda çeşitli kurslar sunarak toplumun ihtiyaçlarına cevap verdi. Bu etkinlikler, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, resmi daire amirleri ve yerel halkın yoğun katılımıyla başladı.

Edremit Halk Eğitimi Merkezi'nin açtığı sergiler, sanatseverler için büyük bir fırsat sunuyor. Katılımcılar, farklı türdeki eserleri ve el emeği ürünleri yakından görmek ve incelemek fırsatını buluyorlar. Ayrıca, etkinliklerin bu yıl da büyük ilgi görmesi, Edremit'in kültürel ve sanatsal zenginliğine olan vurguyu artırıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER