© Baykuş Haber

Edremitte Kurban Bayramı bayramlaşma programı

BALIKESİR’İN EDREMİT KAYMAKAMI AHMET ODABAŞ, KURBAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE, EDREMİT ÖĞRETMENEVİNDE DÜZENLENEN BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ TEMSİLCİLERİ, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI, SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ VE VATANDAŞLARIN BAYRAMLARINI KUTLADI.

Balıkesir'in Edremit ilçesinin Kaymakamı Ahmet Odabaş, Kurban Bayramı vesilesiyle Edremit Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde kamu kurumlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşları ağırladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen bu bayramlaşma programı çerçevesinde Kaymakam Odabaş ve ilçe protokolü, Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Edremit Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, bu kurumlarda görev yapan personelle bayramlarını kutladı. Hastane ziyareti sırasında Kaymakam Odabaş, hastalara acil şifalar diledi ve Kurban Bayramlarını kutladı.

Bu bayramlaşma etkinliği, ilçenin sosyal ve kamu hayatının bir araya gelmesini sağlayan güzel bir gelenek olarak sürdürülüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER