© Baykuş Haber

Edremitte okul güvenlik tedbirleri toplantısı yapıldı

BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE 2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ‘OKUL GÜVENLİK TEDBİRLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI’ KAYMAKAM AHMET ODABAŞ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı için düzenlenen 'Okul Güvenlik Tedbirleri Değerlendirme Toplantısı' Kaymakam Ahmet Odabaş başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı, Remzi Molvalıoğlu Ortaokulu konferans salonunda düzenlendi ve İlçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ömer Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında okulların huzur ve güven içinde işleyebilmesi, öğrencilerin ve gençlerin okul çevrelerinde karşılaşabileceği olumsuz durumların önlenmesi, trafik güvenliğinin artırılması, emniyet ve asayişin sağlanması, trafik güvenliği ile ilgili alınan önlemlerin gözden geçirilmesi ve yeni alınacak tedbirlerin planlanması ele alındı.

Kaymakam Odabaş, toplantıda yaptığı açıklamada, "Eğitim, ilçemizde öncelik verdiğimiz bir konudur. Okullarımızın güvenliği kadar çocuklarımızın ve gençlerimizin huzur içinde eğitim alabilmesi de büyük bir öneme sahiptir. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin güvenli, huzurlu ve başarılı bir eğitim yılı geçirebilmeleri için kurumlar arası koordinasyon içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER