© Baykuş Haber

Edremitte polisin nefes nefese narkotik operasyonu

NARKOTİK EKİPLERİNİN ‘DUR’ İHTARINA UYMAYAN ŞÜPHELİ BİR ARACI TAKİBİ AKSİYON FİLMLERİNİ ARATMADI. ARAÇ, KAZA YAPINCA SÜRÜCÜ YAKALANDI.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde polis, uyuşturucu satıcılarına karşı kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam ediyor. Narkotik ekipleri, son olarak şüpheli bir aracı takibe aldı ve yaşanan kovalamaca aksiyon filmlerini aratmadı. Ancak araç, kaza yaparak yakalandı.

Olay dün gece Kadıköy'de meydana geldi. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri, şüpheli olarak gördükleri 34 BFF plakalı aracı durdurmak istedi. Ancak araç, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Bu sırada neredeyse hiç asayiş olayının yaşanmadığı mahallede gerçekleşen kovalamaca, vatandaşlar tarafından aksiyon filmi gibi izlendi. Polis ekipleri, bölgeye hızla sevk edildi.

Araç, sıkıştırıldığı bir sokakta başka bir araca çarparak durduruldu. Araçta yapılan aramada, ruhsatsız bir tabanca ve henüz miktarı belirlenemeyen uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Çorlu doğumlu D.K. (23) isimli kişi gözaltına alındı.

Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER