© Baykuş Haber

Edremitte tüm eğitim camiası EYOP projesi ile bir araya geldi

BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN YÜRÜTTÜĞÜ EYOP ( EDREMİT YAŞAYAN OKULLAR PROJESİ ) PROJESİ KAPSAMINDA İLÇEDE TÜM RESMİ VE ÖZEL OKULLARIN YÖNETİM KADROLARININ KATILIMI İLE “MOTİVASYON BULUŞMASI” DÜZENLENDİ. BU ÖZEL GÜNDE SABAH KAHVALTISI, BİRÇOK SPORTİF ETKİNLİK VE GELENEKSEL OYUNLAR, ÖĞLE YEMEĞİ VE MÜSABAKALAR DÜZENLENDİ.

Balıkesir'in Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen EYOP (Edremit Yaşayan Okullar Projesi), ilçedeki tüm resmi ve özel okulların yöneticilerini bir araya getiren "Motivasyon Buluşması" etkinliği ile taçlandı. Bu özel gün, sabah kahvaltısı, çeşitli spor etkinlikleri, geleneksel oyunlar, öğle yemeği ve müsabakalar gibi etkinliklerle dolu bir programı içeriyordu.

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün etkinliğine katılarak, Fatih Ergün ve Erkan Özdemir'e eğitim alanında sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür etti ve plaket takdim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, birlik ve beraberliği artırmayı, kurumlar arası iletişimi hızlandırarak eğitimde daha yüksek başarılara ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. EYOP projesinin, okullara yeni bir hareket getireceğine ve daha yaşanabilir okul ortamları oluşturacaklarına inandığını ifade etti. Ayrıca, etkinlikte desteklerini esirgemeyen Kazdağı Tur ve Ege Yurt Lojistik'e teşekkür etti.

Bu etkinlikte ilk kez yer alan okul yöneticileri, çocuk oyunları ve spor etkinliklerine büyük ilgi göstererek keyifli bir gün geçirdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER