© Baykuş Haber

Edremitte zincirleme kaza: 2 yaralı

EDREMİT İLÇESİNDE 3 ARACIN BİRBİRİNE GİRDİĞİ KAZADA, BİR OTOMOBİL KALDIRIMA ÇARPARAK DURDU. KAZADA KALDIRIMA ÇARPAN OTOMOBİLDE BULUNAN İKİ KİŞİ YARALANDI.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde meydana gelen zincirleme kaza, 3 aracın karıştığı bir olay sonucunda 2 kişinin yaralanmasına neden oldu. Kaza, Novada alışveriş merkezi önünde, Edremit-Çanakkale yolu üzerinde meydana geldi. İddialara göre, 10 AIL 220 plakalı otomobil, sürücüsü Ozan T. tarafından kullanılıyordu ve orta şeritte seyrediyordu. Birden, arkadan gelen 34 FU 7434 plakalı başka bir otomobil, sürücüsü Ahmet Kadri B. tarafından kontrol edilen araca çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle 34 FU 7434 plakalı araç, 34 DUN 541 plakalı kamyonetin sağ yan kısmına çarptı.

Kaza sonucunda, 34 FU 7434 plakalı otomobilde bulunan sürücü Ahmet Kadri B. (72) ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Mediha Hülya Ç. (63) yaralandı. Kazayla ilgili olarak Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Bölge ve İlçe Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan incelemeler sürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER