© Baykuş Haber

Efeler Belediye Başkanı Atay, CHP’den istifa etti

Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA)- AYDIN’ın Efeler ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Atay, ”Aydın’da CHP yoktur, ’Özlem Çerçioğlu Partisi’ vardır. Ben de bu partiden istifa ediyorum. Görevimi bağımsız belediye başkanı olarak sürdüreceğim” dedi.

Aydın'ın Efeler ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, CHP'den istifa ettiğini açıkladı. Atay, partisine yönelik eleştirilerde bulunarak, bağımsız belediye başkanı olarak görevine devam edeceğini belirtti.

Mehmet Fatih Atay, Nevzat Biçer Parkı Nikah Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında istifasını açıkladı. Toplantıda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu eleştiren Atay, parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Atay, CHP'nin Aydın'da "Özlem Çerçioğlu Partisi" olduğunu savundu ve görevini bağımsız belediye başkanı olarak sürdüreceğini ifade etti.

Atay ayrıca, Kılıçdaroğlu'nun parti içi aday belirleme yetkisini eleştirerek, parti meclisinin bu konuda yetkili olduğunu vurguladı. İstifasının ardında yaşadığı baskı ve dışlanmayı gösteren Atay, partisine verdiği hizmete rağmen bu koşullarda daha fazla dayanamayacağını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER