© Baykuş Haber

Efeler, Beyoğlu maçına hazır

TFF 2. LİG’E YÜKSELMEK İÇİN PLAY-OFF 2. TURUNDA BEYOĞLU YIENİ ÇARŞI SPOR’A KONUK OLACAK OLAN EFELER 09 SFK, İKİNCİ LİG YOLUNDAKİ KRİTİK MAÇ İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI.

TFF 2. Lig'e yükselmek için play-off ikinci turunda Beyoğlu Yeni Çarşı Spor'a karşı mücadele edecek olan Efeler 09 SFK, kritik maç öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Efeler 09 SFK, TFF 3. Lig sezonunu üçüncü sırada tamamladıktan sonra play-off turlarına odaklandı. Geçtiğimiz gün Artvin Hopaspor'u 1-0 mağlup ederek play-off 1. turunu geçen yeşil-beyazlılar, şimdi 2. turda Beyoğlu Yeni Çarşı Spor ile karşı karşıya gelecekler. Bu kritik müsabaka öncesi Efeler 09 SFK, antrenmanlarını tamamladı. Takım, yarın son antrenmanını yapacak ve ardından 2 Haziran'daki maç için İstanbul'a hareket edecek.

Ancak, Efeler 09 SFK'nın önemli bir eksikle başlaması gereken bu maç öncesi üzgün bir haber de geldi. Sezonu TFF 3. Lig'de gol kralı olarak tamamlayan İshak Kurt, Artvin Hopaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi ve 1 resmi müsabakadan men cezası ile 3 bin TL para cezası aldı. Bu nedenle İshak Kurt, Beyoğlu deplasmanında kadroda yer alamayacak ancak 7 Haziran'da oynanacak rövanş maçında takımda olabilecek.

Efeler 09 SFK'nın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Takımımız, Play-Off 2. Tur ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı Beyoğlu Yeni Çarşı Spor hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla devam etti. Yeşil beyazlı ekip, yarın sabah son kez Efeler'de çalışacak ve sonrasında İstanbul'a hareket edecek. Takımımız, son olarak Beyoğlu'nda yapacağı ter idmanının ardından maç saatini bekleyecek. Play-Off 1. Tur'da Artvin Hopaspor maçında kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen oyuncumuz İshak Kurt, 1 resmi müsabakadan men cezası ile 3 bin TL para cezası almıştır" ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER